Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Misztikus szerelem

A Tomb Raider 3 játék járt folyton a fejemben, és az, hogy én is biztos egy hősnő, egy szexi amazon vagyok, aki egyedül kalandozik az indiai őserdőben; magamban elképzeltem ahogy esik az eső a nagy bokros, sűrű dzsungelben, és hogy harcolok a majmokkal, indiánokkal, hogyan lövöldözök a pisztolyaimmal. Erről álmodoztam, a játék- a kedvenc kalandjátékom-járt a fejemben, miközben a barátom, Manson velem volt, engem nézett, és hallkan motyogott nekem; a fejemben hallottam a hangját, időnként füleltem mit mond nekem, nagyon szerelmes volt, és tetszett neki a játékom, látta mire gondolok, látta, hogy lélekben játszom a Tomb Raiderrel, és hogy milyen szépnek és ügyesnek tartom magam. Sajnos emlékezetem szerint nem nagyon foglalkoztam vele, hogy mit akar mondani nekem, jobban érdekelt a játék, amivel szívesen játszottam volna, de csak fantáziáltam róla. Szerettem volna kicsit egyedül lenni, játszani, már beleéltem magam abba, hogy sikerül elindítanom a gépemen a játékot, lekötött a játék gondolata, nagyon szeretem ezt a játékot, tetszik a grafikája, tetszik a titokzatos dzsungel, nagyon élethűnek érzem, mikor játszok vele. Sajnos volt valami a géppel, mert nem tudtam elindítani rajta a játékot.
Szóval a dzsungelre gondoltam, és annak hangjaira, az indiai misztikus zenékre-ami a játék alatt is szól-és az indiánok őserdőbeli hangos távoli kiálltozásaira. Talán a Medicine Man is eszembe jutott, én voltam Lara Croft, Manson meg a Medicine Man- a filmből jött az ötlet, ő volt Sean Connery, a gyógyító ember az erdőben, és reméltem, hogy megtalál egyszer és meggyógyítja a szívem, vagy magához szorítva, szerelmesen zuhanunk a pokolba, ahol ömlik a szerelem tűzforró lávája. Arra gondoltam, hogy Manson Cannery-ként az ősedő másik végéből felkiállt, hívva engem magához. Megígértem neki, hogy ha ezt a kiálltását meghallom, hogy hív engem, hogy hív egy nőt magához-mert magányos és nőt akar, szerelmes akar lenni-akkor eszembe jut majd, hogy enyém a szíve, hogy engem hív, és megfogadtam neki, hogy a takaróra fogok gondolni, ami alatt szeretkezett egy másik nővel, Rachel Wooddal. Megfogadtam neki, hogy ha hallom a kiálltását az őserdőben, ami tulajdonképpen olyan mint Amerika (Amerika is olyan sűrű, csak ott az épületek és a népesség sűrű), akkor útnak indulok hozzá, és megkeresem őt. Nyilakra gondoltam, és ő mutatott egy képet, amin egy fekete nyíl mutat rá; mintha azt jelezné, hogy ő, Manson a lényeg.
...
Azt mondta nekem, hogy ha eljön az idő, magával visz Amerikába, hogy ne hordjam tovább a romjaimat. Azt akartam, mondta, hogy majd ha nagy leszek, megszökhetek innen, és nem kell tovább gondoljak a rossz emlékeimre.
...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.